Wie is Profi Pendi?

Wie is Profi Pendi?

Wat vind je bij het ouder- en jeugdsteunpunt?

Heb je vragen over passend onderwijs, wil je advies of praten met iemand die met je meedenkt? Dan kun je ten alle tijden terecht bij de school van jouw kind of bij dit ouder- en jeugdsteunpunt. Wij zijn er om jou als ouder en/of jeugdige te helpen. Op deze website kan je informatie vinden. Blijf je toch met vragen zitten of wil je meedenken over de inrichting van het oudersteunpunt, dan kun je ons bereiken via de contactpagina. Dit ouder- en jeugdsteunpunt is voor alle ouders en leerling binnen SWV Profi Pendi.

Wie is Profi Pendi?

Profi Pendi zorgt voor passend onderwijs in de Lekstroom (Houten, Lopik, Nieuwegein, Vijfheerenlanden en IJsselstein). Samen met onze scholen en besturen zorgen we dat ieder kind, dat dit nodig heeft, extra hulp krijgt of naar een speciale school kan gaan. Profi Pendi bestaat uit 16 besturen, zo’n 78 scholen (voor regulier onderwijs, SBO en SO).

Voor kinderen

Wat extra hulp op school, hoe werkt dat eigenlijk? In deze film legt juffrouw Mooi jullie uit over extra hulp op school. Want er zijn genoeg kinderen, net als jij, die wat hulp nodig hebben om zich nog fijner te voelen op school.

Voor ouders

Heeft een kind iets extra’s of anders nodig om goed tot leren te kunnen komen, of is hulp van een deskundige gewenst? Dan komt Samenwerkingsverband Profi Pendi in beeld Bekijk de animatie op deze pagina voor een uitleg over wat het samenwerkingsverband Profi Pendi doet.