Profi Pendi Inspiratiemiddag | 30 mei

Op donderdag 30 mei organiseren we weer de Profi Pendi Inspiratiemiddag. Een middag vol inspiratie, ideeën en inzichten op het gebied van inclusief onderwijs. We onderzoeken onze eigen denkpatronen. Hoe werk je aan een inclusieve mindset bij jezelf én bij de ander? Samen met schoolbestuurders, directeuren en IB’ers van onze regio bouwen we deze middag aan een inclusieve regio! En dat begint bij onszelf. Ben jij erbij?

Ontdek, leer en verbind!

Er staat een mooi programma voor je klaar. We lanceren het ondersteuningsplan voor de periode 2024-2028: de koers die we samen met ouders, leerkrachten, IB’ers, directeuren, bestuurders, gemeenten en andere partners bepaald hebben. We zijn enorm trots op onze gezamenlijke speerpunten en ambities. Een bijzonder feestelijk moment dus!

Dankzij de deskundige leiding van dagvoorzitter Ismail Aghzanay en spreker Astrid Ottenheym belooft het een inspirerende en informatieve dag te worden.

Dagvoorzitter: Ismail Aghzanay

Op 6-jarige leeftijd werd Ismail Aghzanay bestempeld als “onhandelbaar” en om die reden naar het Speciaal Onderwijs gestuurd. Nu, meer dan 25 jaar later, is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Hij won in 2018 de prijs voor Leraar van het Jaar Rotterdam en nam in 2021 ook de landelijke titel voor Leraar van het Jaar in ontvangst. Hij deelt zijn kennis en kunde met ons.

Spreker: Astrid Ottenheym

De afgelopen negen jaar werkte Astrid als directeur-bestuurder van het samenwerkingsverband in Alkmaar samen met scholen, zorginstellingen en gemeenten aan een sterk pedagogisch netwerk. Zij ontwikkelde een onmiskenbare eigen stijl, schreef het boek ‘Hoe is het met jou?‘ en trok daarmee landelijk de aandacht. Ze doet onderzoek naar meervoudig perspectiefnemen: actief kijken vanuit verschillende invalshoeken en niet direct conclusies trekken.

Naast het opdoen van kennis en inzichten is er volop gelegenheid om te netwerken: deel je ervaringen en ideeën en bouw (verder) aan waardevolle relaties die de basis vormen van ons samenwerkingsverband.

Jij bent er toch ook bij? Meld je aan!

Het belooft een inspirerende en interessante middag te worden die je niet wilt missen. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier.

Programma

12.30 – 13.15 uur   Ontvangst met lekkere lunch
13.15 – 13.30 uur   Opening door Ismail Aghzanay en Marianne Wammes-Peek
13.30 – 13.45 uur   Lancering nieuwe ondersteuningsplan door Marianne Wammes-Peek
13.45 – 14.45 uur   Spreker: Astrid Ottenheym
14.45 – 15.00 uur   Pauze
15.00 – 16.15 uur   Inspiratiesessie ‘Inclusieve stappen zetten’
16.15 – 16.30 uur   Plenaire afsluiting
16.30 – 17.15 uur   Borrel

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 30 mei 2024
  • Tijd: van 12.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: Het Zendstation, Biezendijk 3, Lopikerkapel

 

Graag tot dan!

Heb je nog vragen over de inspiratiemiddag? Neem dan per mail contact op met ons op.