Achter de schermen bij Hannah Beudeker, het gezicht van Profi Pendi.

De wind waait door haar haren terwijl Hannah naar haar werk fietst. Ze kijkt naar alles wat er om haar heen gebeurt terwijl ze denkt aan wat er vandaag op het programma staat. Op de fiets voelt Hannah zich direct ontspannen. Ze glimlacht en heeft zin in de nieuwe werkdag. En zeker vandaag, want er staat een interview met haar gepland. 

Office Manager Hannah Beudeker is hét aanspreekpunt van Profi Pendi. Al sinds de oprichting in 2014. Op haar mooie werkplek tussen de groene planten hebben we een gesprek. Ze vertelt over haar werk en hoe het is om de schakel te zijn tussen scholen en het stafbureau.

Een luisterend oor

“Vanaf het moment dat mijn oudste kind naar school ging, was ik betrokken bij het onderwijs. Ik was lid van de oudercommissie en gemeenschappelijke medezeggenschapsraad. Ik vind het belangrijk dat kinderen goed onderwijs krijgen. Toen de kinderen ouder werden, ging ik op een school werken. Ik wil mezelf steeds weer blijven ontwikkelen. Daarom stapte ik destijds over naar Profi Pendi. Het reilen en zeilen op een school kende ik en ik was toe aan nieuwe werkzaamheden. Wat mij aanspreekt, is dat ik hier op een andere manier contact heb met meerdere scholen.”

Als ik haar vraag hoe ze omgaat met alle vragen die ze dagelijks van scholen en ouders krijgt, vertelt Hannah: “Iedereen verdient respect. Als een ouder mij belt met een vraag, gaat die vraag altijd over een kind. Ik ben zelf moeder dus ik kan de frustratie die ouders soms hebben begrijpen. Ik kan ze inhoudelijk geen antwoord geven, maar ze kunnen hun verhaal doen en ik kan aangeven bij wie ze terecht kunnen met hun vraag. Mensen waarderen een luisterend oor.”

Successen vieren

Hannah kijkt terug op mooie jaren bij Profi Pendi. Ze is trots op de successen die gevierd zijn. “Ons ondersteuningsplan, het congres in 2019 en de vernieuwde website. We werken als team binnen het stafbureau écht samen. Als we een zorgvraag van een kind hebben waar we mee worstelen, zoeken we samen met de school naar een passende onderwijsplek. Het is zó fijn als die zoektocht succesvol is. Voor mij is dat het grootste succes. Ik krijg er een ontzettend trots gevoel van!”

Ons gesprek is nog niet afgelopen of de telefoon rinkelt. Hannah staat de beller enthousiast te woord en ik merk aan alles hoe blij ze is met haar werk bij Profi Pendi.