Werken bij ProfiPendi is om trots op te zijn

Met 80 scholen voor basis- en speciaal (basis)onderwijs en 16 schoolbesturen zorgen we voor passend onderwijs voor elke leerling. Iedereen, welke functie je ook vervuld, draagt daar vanuit zijn rol en deskundigheid aan bij. Passend onderwijs is een taak van ons allemaal. Want samen zien we meer. Samen kunnen we meer. Samen bereiken we meer.

 

Ook werken bij ProfiPendi

Onze medewerkers aan het woord

Lees het interview met Janneke van Meeteren

Consulent passend onderwijs

Lees het interview met Maartje Ebben

Senior beleidsmedewerker onderwijs

Lees het interview met Rolf Snaterse

Coördinator AT-team

Een werkomgeving om trots op te zijn

Wil jij bijdragen aan het vergroten van de kansen van kinderen?
Dat kan bij Profi Pendi; werk om trots op te zijn!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Heb je belangstelling om bij Profi Pendi te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV naar info@profipendi.nl

Profi Pendi

Samenwerkingsverband Profi Pendi

Heeft een kind iets extra’s of anders nodig om goed tot leren te kunnen komen, of is hulp van een deskundige gewenst? Dan komt Samenwerkingsverband Profi Pendi in beeld. Bij Profi Pendi werken alle schoolbesturen, basisscholen en scholen in het speciaal (basis)onderwijs in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden met elkaar samen om passend onderwijs mogelijk te maken. Dit doen we natuurlijk niet alleen. We werken intensief samen met ouders, professionals, gemeenten, en andere partners die zorg en ondersteuning bieden.

 

Bekijk de animatie op deze pagina voor een uitleg over wat wij doen.