Werken bij ProfiPendi is om trots op te zijn

Met 80 scholen voor basis- en speciaal (basis)onderwijs en 16 schoolbesturen zorgen we voor passend onderwijs voor elke leerling. Iedereen, welke functie je ook vervult, draagt daar vanuit zijn rol en deskundigheid aan bij. Passend onderwijs is een taak van ons allemaal. Want samen zien we meer. Samen kunnen we meer. Samen bereiken we meer.

 

Ook werken bij ProfiPendi

Onze medewerkers aan het woord

Lees het interview met Janneke van Meeteren

Consulent passend onderwijs

Lees het interview met Maartje Ebben

Senior beleidsmedewerker onderwijs

Lees het interview met Rolf Snaterse

Coördinator AT-team

Een werkomgeving om trots op te zijn

Wil jij bijdragen aan het vergroten van de kansen van kinderen?
Dat kan bij Profi Pendi; werk om trots op te zijn!

Het samenwerkingsverband Profi Pendi zorgt voor passend onderwijs voor elke leerling in regio Lekstroom. Vanuit ons nieuwe en kleurrijke kantoor in Nieuwegein werken we met een team van gemotiveerde en professionele collega’s met hart voor het onderwijs en waar het kind centraal staat. Profi Pendi heeft een duidelijk doel: we willen voor alle leerlingen in regio Lekstroom een ononderbroken ontwikkelproces mogelijk maken. We zorgen voor een samenhangend en dekkend netwerk van expertise en onderwijsaanbod, zowel binnen als tussen de verschillende scholen. Dit alles in een dynamische werkomgeving, waar er volop ruimte is voor ieders inbreng en nieuwe ideeën. Met als belangrijk uitgangspunt: er zorg voor dragen dat kinderen op de best passende plek in het onderwijs terecht komen! Profi Pendi bestaat uit 16 schoolbesturen, ongeveer 15.000 leerlingen, 80 scholen, waarvan vier voor Speciaal Basis Onderwijs en één voor Speciaal Onderwijs. Ter uitbreiding van het team is Profi Pendi op zoek naar:

 

Consulent passend onderwijs

 

Heb jij passie voor het kind en zijn/haar ontwikkelproces? Ben jij proactief en opereer je het liefst in een rol waarbij je een bijdrage levert aan dat kinderen maximaal tot bloei komen? Solliciteer dan op deze vacature en ga met ons het gesprek aan.

 

Over de functie

Als Consulent Passend Onderwijs stem jij samen met school, ouders en eventueel ketenpartners (denk aan leerplicht, sociaal team etc.) af omtrent basis- en met name extra ondersteuningbehoefte(s) voor het kind waarbij je uitgaat van ieders perspectief, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Je gaat daarbij handelingsgericht te werk, observeert, denkt mee op onderwijs- en ondersteuningsbehoefte(s) van een leerling en bent hierin analytisch sterk. Tijdens je observaties ben je in staat om stimulerende en belemmerende factoren te signaleren en deze op de juiste manier bespreekbaar te maken richting school en ouders. 

 

Wil je weten hoe jouw werkweek eruit zien?
Bekijk dan deze agenda.

 

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

 • Je bent sparringspartner, critical friend en ambassadeur Passend Onderwijs voor de scholen binnen Profi Pendi;
 • Je hebt een onafhankelijke rol en je weet de juiste vragen te stellen. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en kan je makkelijk het overzicht bewaren;
 • Je werkt samen in een (klein) team met andere consulenten en hebt ieder je eigen regio met scholen;
 • Profi Pendi biedt je een prettige, uitdagende en afwisselende werkomgeving met flexibele werkplekken;
 • Profi Pendi staat open voor nieuwe initiatieven, creatieve ideeën waarin we van en met elkaar leren;
 • Profi Pendi biedt brede ontwikkelingsmogelijkheden voor verdere professionalisering.

 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding eventueel aangevuld met een (pre)master. Denk aan Master SEN, onderwijskunde, schoolpsychologie of orthopedagogiek;
 • Je beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden;
 • Je hebt ervaring in het onderwijs en in het adviseren van opvoeders, teamleden en managementteams;
 • Je bent leergierig, flexibel en hebt zelf-reflecterend vermogen en veerkracht;
 • Je beschikt over eigen vervoer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een organisatie waarin leren en ontwikkelen centraal staat. Maar wat krijg je nog meer?

 • Een dienstverband van minimaal 32 uur;
 • Een salaris conform cao PO – OOP, schaal 11, indeling afhankelijk van ervaring met een salaris van maximaal 5.329,- bij een fulltime dienstverband;
 • Ruimte voor opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een prettige, uitdagende en afwisselende werkomgeving met flexibele werkplekken;
 • Je start met een tijdelijke aanstelling van een jaar, die na goed functioneren overgaat in een vaste aanstelling.

 

Bedrijfsinformatie

Het samenwerkingsverband Profi Pendi zorgt voor passend onderwijs voor elke leerling in regio Lekstroom. Vanuit ons nieuwe en kleurrijke kantoor in Nieuwegein werken we met een team van gemotiveerde en professionele collega’s met hart voor het onderwijs en waar het kind centraal staat. Profi Pendi heeft een duidelijk doel; We willen voor alle leerlingen in regio Lekstroom een ononderbroken ontwikkelproces mogelijk maken. We zorgen voor een samenhangend en dekkend netwerk van expertise en onderwijsaanbod, zowel binnen als tussen de verschillende scholen. Dit alles in een dynamische werkomgeving, waar er volop ruimte is voor ieders inbreng en nieuwe ideeën. Met als belangrijk uitgangspunt; er zorg voor dragen dat kinderen op de best passende plek in het onderwijs terecht komen! Profi Pendi bestaat uit 16 schoolbesturen, ongeveer 15.000 leerlingen, 80 scholen, waarvan vier voor Speciaal Basisonderwijs en één voor Speciaal Onderwijs. Profi Pendi wil een diverse organisatie zijn. Verschillen tussen mensen zorgen voor groei ook in ons team en bij onze organisatie.

 

De werving en selectie wordt uitgevoerd door BMC. De eerste gesprekken worden online gevoerd door één van de consultants van BMC. De eventuele vervolggesprekken vinden plaats bij Profi Pendi in Nieuwegein. 

Wacht niet te lang met reageren, wij gaan gedurende de looptijd van de vacature direct in gesprek met mogelijk geschikte kandidaten.

NEEM CONTACT OP

Voor meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure, neem contact op met BMC werving & selectie

Contact opnemen

Profi Pendi

Samenwerkingsverband Profi Pendi

Heeft een kind iets extra’s of anders nodig om goed tot leren te kunnen komen, of is hulp van een deskundige gewenst? Dan komt Samenwerkingsverband Profi Pendi in beeld. Bij Profi Pendi werken alle schoolbesturen, basisscholen en scholen in het speciaal (basis)onderwijs in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden met elkaar samen om passend onderwijs mogelijk te maken. Dit doen we natuurlijk niet alleen. We werken intensief samen met ouders, professionals, gemeenten, en andere partners die zorg en ondersteuning bieden.

 

Bekijk de animatie op deze pagina voor een uitleg over wat wij doen.